Ingen mer mossa på taket!

Efter titta på taket, så javisst är det vackert. Men med mossa på tak riskerar du spruckna takpannor och att få kraftiga fukt- och vattenskador. Det finns ingen enkel metod för att göra rent takpannor, förutom att klättra upp på taket och börja skrapa. Eller ta med en högtryckstvätt, men viktigt då är att spruta i samma riktigt som takpannorna för att undvika att man trycker in mer vatten under pannorna. Dock kan ett snedsteg kan innebära förstörda tegelpannor, eller i värsta fall ett långt fall med stor skaderisk. 

För att inte riskera att ramla ner från taket finns det många företag som hjälper till. Lundgren takvård i Stockholm är ett företag som sköts av 2 bröder. Snabba skickliga, prisvärda och trevliga. Gör som många andra och förebygg skador på taket genom att anlita ett proffs, så blir ni mossfria i minst 5 år!